Diensten

 

 ONZE VAKGEBIEDEN

Inmetingen en oppervlakte rapporten

SKANDI maakt oppervlakte rapporten op maat; voor particulieren, bouwkundigen en makelaars. We kijken graag samen naar de wensen en eisen en zo is elk meetrapport uniek. Voor makelaars werken wij met de NVM meetinstructie. Voor het bepalen van bouwkundige oppervlakte staten maken wij gebruik van de NEN 2580 norm.

Advies duurzaamheid en circulariteit

SKANDI geeft advies op maat, niet alleen met betrekking tot ontwerp en bouwkundig, maar ook met een oog op de toekomst. Duurzaamheid en circulariteit spelen een grote rol in de adviezen die wij geven. Zodat zowel u als toekomstige gebruiker(s) op een duurzame manier gebruik kunnen maken van het gebouw.

3D modellen en visualisaties

SKANDI maakt interieur impressies en exterieur impressies van concepten zodat uw ideeën tastbaar en presenteerbaar gemaakt kunnen worden. De 3D renders worden afgestemd op uw wensen en eisen. Een eenvoudige visualisatie of een zeer gedetailleerde visualisatie, met uiteindelijk hetzelfde resultaat; een overtuigend beeld van uw ontwerp.

Presentatietekeningen (Floorplanner)

SKANDI maakt woningplattegronden zodat de mogelijkheden van de woning visueel gemaakt kunnen worden. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u kiezen uit verschillende typen plattegronden. Een strakke plattegrond zonder interieur of een sfeervolle plattegrond met interieur, het resultaat is altijd een duidelijke plattegrond.

Interieurontwerp

SKANDI werkt uw interieur ideeën uit en denkt met u mee. Afhankelijk van uw wensen en eisen helpen wij mee met het bedenken en uitwerken van uw ideeën waarin we ook graag adviseren om er een mooi geheel van te maken. Met behulp van moodboards en 3D visualisaties ontwerpen we een interieur dat bij u past.

Bouwtechnisch tekenwerk

SKANDI maakt de benodigde bouwtekeningen en we bepalen samen met u wat nodig is. Afhankelijk van de situatie is dit tekenwerk voor de aannemer, meubelmaker en/of adviseurs. Bouwtechnisch tekenwerk leveren wij voor alle fasen, van schetsontwerp tot de technische uitvoering en voor verbouwingen, nieuwbouw en vergunningsaanvragen.

 

Wij helpen u graag verder!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@skandi-advice.nl

LIJST MET ONZE DIENSTEN

 

Verkooptekeningen

 

3D visualisaties

 

Interieurconcepten

 

 

Meetrapporten

 

Inmeten

 

Bouwkundig tekenwerk

 

 

Onderzoek

 

Advies duurzaamheid

 

Bouwkundig advies